
پس از بازگشت به کشور، او به عضویت هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی درآمد و پژوهشهای خود را در زمینه هستهای پی گرفت. در همین روزگار او با شهید دکتر احمدرضا ذوالفقاری، دیگر دانشمند هستهای کشور آشنا شد و این آشنایی زمینه همکاریهای بیشتر آن دو را تا هنگام شهادتشان در پی داشت. همکاریهایی که در کنار پژوهشهای بسیار ارزشمندی بهویژه از سال 1390، به بخش آموزش نیز میپرداخت و از این رو، هر دو شهید را دارای جایگاه بسیار برجستهتری در زمینه آموزش دانش هستهای میدانند.
انتشار: انجمن آثار و مفاخر فرهنگی - حافظخبر -
امیرحسین همچنین به عنوان عضو هیئت تحریریه فصلنامه فناوری و انرژی هستهای دانشگاه شهید بهشتی، مدیر گروه کاربرد پرتوها در دانشگاه شهید بهشتی و نماینده تامالاختیار دانشگاه شهید بهشتی در کمیته دائمی تشعشعات فضایی سازمان فضای ایران فعالیت میکرد.
انتشار: انجمن آثار و مفاخر فرهنگی - حافظخبر -
فریدون عباسی دوانی، در سال 1386، استاد نمونه کشوری شد که رهاورد این نشان برای او، قطعنامه ۱۷۴۷ شورای امنیت بود. در این قطعنامه او با عنوان «دانشمند ارشد وزارت دفاع و مرتبط با انستیتو فیزیک کاربردی» ایران نام برده و او را مشمول تحریم قرار داده است. این تحریم بعدها مطابق قطعنامهٔ ۲۲۳۱ شورای امنیت همزمان با لغو تحریمهای تسلیحاتی ایران در ۲۷ مهر ۱۳۹۹ لغو شد.
انتشار: انجمن آثار و مفاخر فرهنگی - حافظخبر -
پاسداشت یادروز ملاصدرا شیرازی و نکوداشت آیت الله دکتر احمد بهشتی در مدرسه خان شیراز برگزار شد.در این آیین چهارصد و هجدهمین نشان ملی مفاخر به آیتالله دکتر بهشتی اهدا شد.
انتشار: انجمن آثار و مفاخر فرهنگی فارس - حافظخبر - آنام فارس -